0297-327145
info@mantelmakelaars.nl
Instagram
Facebook
LinkedIn

Uw ervaren taxateur voor woningen

Krijg deskundige hulp van uw persoonlijke aankoopmakelaar

Soms wilt u de exacte waarde van een woning weten. Een taxatie is bijvoorbeeld een goed uitgangspunt in de onderhandelingen over de (ver)koop van een woning. Daarnaast is een taxatie vereist om een hypotheek af te sluiten. Bij Mantel Makelaars kunnen wij een uitgebreide taxatie van uw woning doen. Onze beëdigde taxateur André heeft uitgebreide marktkennis, veel ervaring en de juiste diploma’s in huis. We zijn aangesloten bij het NWWI voor gevalideerde taxaties. Hoe kunnen we u als taxateur verder helpen?

Direct contact

Wat doet een taxateur?

Wilt u een nieuwe of huidige woning laten taxeren? Schakel ons in voor een NWWI-taxatie. André staat voor u klaar als taxateur van woningen in de regio Aalsmeer, Amstelveen, Uithoorn, Mijdrecht, etc. Hij taxeert woningen voor verschillende doeleinden.

Daarbij bestudeert André uw woning uitgebreid en kijkt hij ook naar uitgebreide marktgegevens. Hij let bijvoorbeeld op het type woning, de grootte, de globale staat van onderhoud en de omgeving.

Op basis van onderzoek van de woning én de markt kunnen we onder andere de volgende waarden voor u bepalen:

  • de onderhandse verkoopwaarde in de huidige markt (bij woningen vrij van huur en gebruik);
  • de onderhandse verkoopwaarde in verhuurde staat;
  • de economische huurwaarde.

Het meest gebruikelijk is de onderhandse verkoopwaarde. Deze waarde heeft u bijvoorbeeld nodig voor het afsluiten van de hypotheek. Alle taxaties die wij doen, voldoen aan de NRVT-voorwaarden. Ook zijn de taxaties, als dat nodig is, NWWI-gevalideerd.

Wat zeggen onze klanten?

“Het contact verliep zeer goed. Al onze vragen werden snel en goed beantwoord, korte lijntjes zeg maar en dat was heel fijn. Iedereen was even vriendelijk en professioneel. De foto’s waren ook super en de 3D film van je huis is ook echt een enorme toegevoegde waarde, ook voor de uiteindelijke kopers, hoorde ik achteraf van hen. Kortom, een absolute aanrader!”

Meer reviews

Ook bedrijfstaxaties zijn mogelijk

Mantel Makelaars is ook bevoegd om bedrijfstaxaties te doen. Makelaar-taxateur Jeroen is hierin gespecialiseerd. Hij kan in de wijde omtrek van Aalsmeer alle soorten zakelijk vastgoed taxeren. Hij weet waar hij daarbij op moet letten en kan nauwkeurig de waarde van het pand in kaart brengen. Of die taxatie nu bedoeld is voor de verkoop, verhuur of aankoop of om een lening te kunnen krijgen van de bank, hij helpt u graag als taxateur.

Neem contact op voor een taxatie

Wilt u ons inschakelen voor een woningtaxatie? Of wilt u eerst meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op of vul het Taxatieformulier hieronder in. Dan ontvangt u snel bericht.

Ook kunt u ons NWWI Taxatieformulier invullen (woningfinanciering).

Direct contact

Aanvraagformulier

1Uw eigen contact gegevens
2Gegevens te taxeren object
3Taxatie