0297-327145
info@mantelmakelaars.nl
Instagram
Facebook
LinkedIn

Over ons

Al 80 jaar makelaarskantoor in Aalsmeer

Al meer dan 80 jaar helpen we vanuit Aalsmeer particulieren en ondernemers bij de aankoop, verkoop of verhuur van woningen of bedrijfspanden. Bij ons heeft u vlot contact met één makelaar die u persoonlijk bijstaat en die kennis van de laatste stand van zaken heeft.

Doordat we ook taxaties doen en onszelf voortdurend bijscholen, kennen we de markt als geen ander. Van huizenprijzen tot aanbod en energielabels – wij kunnen u er alles over vertellen.

Direct contact

Onze medewerkers

Jeroen Ravesloot
Makelaar-taxateur
André Dagelet
Makelaar-taxateur
Rosanne Appelman
KRMT-makelaar & binnendienst

Onze geschiedenis vanaf 1934

In 1934 werd Mantel Makelaars opgericht door Wim Mantel, die van huis uit kweker was. Daarna is het bedrijf overgenomen en uitgebouwd door zijn neef Jaap Kranenburg. In de loop der jaren zijn er firmanten bijgekomen en is het bedrijf sterk gegroeid in de makelaardij als full-service kantoor. We zijn een begrip voor veel particulieren en ondernemers in de omgeving.

Destijds werkten we nog vanuit een klein, pittoresk kantoor aan de Weteringstraat in Aalsmeer. In 1981/1982 vestigden we ons in een groter pand dat menig Aalsmeerder wel zal kennen: hét stationsgebouw aan de Stommeerweg 1. Vanaf 1914 tot 1935 liep hier het traject Aalsmeer-Uithoorn (onderdeel van het Haarlemmerspoor). In dit markante pand hebben we alle ruimte om met ons enthousiaste team professionele makelaarsdiensten te leveren.

Direct contact

Wij zijn er voor iedereen: ondernemers, particulieren, starters en doorstromers. Hoe kunnen we u helpen?

Mantel Makelaars

Over ons

Vandaag de dag werken we nog steeds met een enthousiast team van ervaren makelaars vanuit dit karakteristieke pand. Onze focus ligt nu op alle diensten op het gebied van aankoop en verkoop van woningen, nieuwbouw, bedrijfs onroerend goed, taxaties en verhuur. Verzekeringen zijn sinds 1997 ondergebracht bij Quintes (voorheen Westeinder Advies Groep).

We zijn er trots op dat we veel mensen uit de omgeving mogen helpen bij de belangrijkste aankoop in hun leven: een huis of bedrijfspand. Dat hopen we nog vele decennia te mogen doen.

Schakel ons in

Waarom Mantel Makelaars?

  • Full-service bij aan- en verkoop en taxaties
  • Ook voor bedrijfs onroerend goed
  • Tientallen jaren ervaring in de makelaardij
  • Gevalideerde taxaties voor woningen
  • Taxaties voor bedrijfsvastgoed met de benodigde accreditaties voor alle banken
  • Goed bekend in de regio Aalsmeer
  • Persoonlijk advies over uw wensen
  • Altijd op de hoogte van actueel aanbod