0297-327145
info@mantelmakelaars.nl
Instagram
Facebook
LinkedIn

Bedrijfstaxaties door een gecertificeerd taxateur

20+ jaar ervaring met bedrijfstaxaties in regio Aalsmeer

Een bedrijfstaxatie gaat anders in zijn werk dan een woningtaxatie. Daarom zetten wij er een gespecialiseerde bedrijfstaxateur op. Onze makelaar-taxateur Jeroen Ravesloot is gespecialiseerd en gecertificeerd in dit vakgebied. Op basis van zijn ruime ervaring en grondige marktkennis kan hij ook de taxatie van uw bedrijfspand, winkelpand, kantoor of commercieel vastgoed verzorgen. Deze vastgoedtaxatie (BOG-taxatie) is bijvoorbeeld essentieel voor financieringsdoeleinden.

Direct contact

Wat kunnen wij taxeren?

Winkels, bedrijfspanden, bedrijfsunits, kantoren en ander vastgoed met een zakelijke bestemming kunnen wij voor u taxeren. We doen bijvoorbeeld taxaties voor financiering, om de huurwaarde vast te stellen, bij bedrijfsovernames of met het oog op de belastingaangifte. Voor taxaties zijn wij in te schakelen in de brede omgeving van Aalsmeer, Amstelveen en de Haarlemmermeer.

Gecertificeerde vastgoedtaxaties

Onze makelaar-taxateur Jeroen Ravesloot is gecertificeerd taxateur en is gespecialiseerd in vastgoedtaxaties. Hij is geregistreerd bij het Nederlands Register voor Vastgoedtaxateurs (NRVT) als RT-taxateur. Daarnaast heeft hij veel ervaring en kent hij de markt als geen ander.

Voor onze deskundige vastgoedtaxaties volgens we de richtlijnen van NRVT en IVS op en houden we ons aan de EVS-standaard. Verder werken we met een geautomatiseerd systeem, waardoor we de benodigde informatie direct kunnen aanleveren bij uw bank.

We leveren het taxatierapport altijd vlot bij u op. Daardoor heeft u snel duidelijkheid over de waarde van uw pand en de financiering.

Waarom een vastgoedtaxatie door Mantel Makelaars?

  • Gecertificeerd RT-taxateur, gespecialiseerd in vastgoedtaxaties
  • 20+ jaar ervaring en ruime marktkennis
  • Goed bekend met vastgoed in de regio Aalsmeer, Amstelveen, Haarlemmermeer, Mijdrecht
  • Vlotte oplevering taxatierapport
  • Taxaties voldoen aan alle richtlijnen
  • Direct de juiste informatie aanleveren bij de bank
  • Ook voor het bepalen van de huurwaarde

Neem contact op voor een bedrijfstaxatie

Wilt u uw vastgoed door ons laten taxeren? Of heeft u gerichte vragen? Bel, mail of contacteer ons of vul het Taxatieformulier hieronder in. Dan nemen we snel contact met u op.

Direct contact

Aanvraagformulier

1Uw eigen contact gegevens
2Gegevens te taxeren object
3Taxatie