0297-327145
info@mantelmakelaars.nl
Instagram
Facebook
LinkedIn
Verhuurd

Zwarteweg 95 Aalsmeer

Omschrijving

Inpandige functionele opslagruimte met kantoor/showroom in een bedrijfshal. De ruimte is verwarmd met heaters en c.v. Laden en lossen kan inpandig. Centrale ligging nabij uitvalsweg N201 en Bloemenveiling Flora Holland.

OPPERVLAKTE:
• Totaal Ca. 392 m2
• Waarvan kantoor Ca. 40 m2

VOORZIENINGEN/ OPLEVERINGSNIVEAU:
• Gemeenschappelijke overheaddeur en middenstraat voor inpandig laden en lossen
• De ruimte is verwarmd middels heaters en c.v.
• Electra en gas via eigen tussenmeter
• Inclusief medegebruik van heftruck
• Individuele overheaddeur voor de eigen ruimte

BESTEMMING:
Conform het vigerende bestemmingsplan Stommeer d.d. 25-04-2013 kent het gebouw de bestemming ‘’Bedrijven 1’’. Bestemd voor o.a. opslag of lichte productie.
Voor informatie en een uitgebreide bestemmingsomschrijving verwijzen wij u naar de gemeente Aalsmeer, afdeling Ruimtelijke Ordening.

BEREIKBAARHEID:
Het object kent een uitstekende centrale ligging en bereikbaarheid ten opzichte van o.a. bloemenveiling Aalsmeer, Amstelveen en Luchthaven Schiphol. Ligging nabij uitvalsweg N201. Met openbaar vervoer is het object eveneens goed bereikbaar op loopafstand vanaf het naastgelegen busstation met lijnen naar o.a. Amstelveen/Amsterdam of hoofddorp NS.

HUURTERMIJN:
Uitgangspunt 5 jaar met 5 optiejaren.

OPZEGTERMIJN:
Schriftelijk en aangetekend uiterlijk 3 (drie) maanden voor einde huurovereenkomst.

HUUROVEREENKOMST
Er zal gebruik gemaakt worden van een huurovereenkomst op basis van de Modelhuurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (R.O.Z. model februari 2015), met de bijbehorende algemene bepalingen, eventueel door verhuurder aan te vullen met bijzondere bepalingen.

BANKGARANTIE/WAARBORGSOM:
Huurder zal uiterlijk per datum sleuteloverdracht c.q. huuringangsdatum een bankgarantie conform standaard model ROZ stellen, dan wel een waarborgsom voldoen ter grootte van 3 maanden huurverplichting incl. BTW.

HUURPRIJSAANPASSING:
Jaarlijks conform de reeks consumentenprijsindexcijfer op basis van alle huishoudens (2015=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), voor het eerst 12 maanden na ingangsdatum.

BTW:
Alle genoemde prijzen zijn exclusief te betalen BTW. Verhuurder is bij vastgestelde huurprijs er van uitgegaan dat deze met BTW wordt belast. Huurder verklaart dat hij voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties zal verrichten. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder financiële nadeel wordt gecompenseerd.

OPLEVERING:
Oplevering en aanvaarding in overleg vanaf mei 2023.

ENERGIELABEL GEBOUW:
n.v.t.

Lees de volledige omschrijving

Contact

Neem contact op met ons voor meer informatie of maak een afspraak voor een bezichtiging.

Kenmerken

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verhuurd
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bedrijfshal oppervlakte
392 m²
Bedrijfsruimte kantooroppervlakte
40 m²
Bekijk alle kenmerken

Media

Bekijk meer foto's