0297-327145
info@mantelmakelaars.nl
Instagram
Facebook
LinkedIn
Verhuurd

Zijdstraat 26 B Aalsmeer

Omschrijving

In het centrum van Aalsmeer ligt deze winkel / praktijkruimte (van circa 45 m²) aan een doorloop van een leuk pleintje bij de molen. Het pand is nabij algemene parkeergelegenheid, blauwe zone, gelegen.

De opvallende winkelruimte is gelegen op een A-locatie in het centrum van Aalsmeer. De winkelruimte heeft een leuke ligging aan een doorloopstraatje naar een fraai pleintje bij de molen. De totale oppervlakte bedraagt ca. 45 m². Met pantry en toilet. De indeling is te wijzigen door het eenvoudig verplaatsen van de scheidingswanden. Deze winkel maakt deel uit van een rijtje winkels met veel traffic. Uitermate geschikt voor een speciaalzaak of als alternatief eventueel een kantoor met etalage.

Het centrum van Aalsmeer is een winkelgebied met een echt dorps karakter. De gezellige dorpskern heeft autovrije winkelstraten. De winkelruimte bevindt zich in het midden van de Zijdstraat in de buurt zitten o.a. winkels als Blokker, Albert Heijn en Hema. Het centrum heeft verder een aantal horeca zaken en een passantenhaven.

Ruim voldoende parkeergelegenheid is er onder andere op het Praamplein en op het Raadhuisplein. Hier gelden parkeerschijfzones en parkeren is dus gratis.

Vrijdagavond is het koopavond in Aalsmeer Centrum, enkele winkels zijn op die avond tot 20.00 uur of 21.00 uur geopend. De mogelijkheid bestaat om via de gemeente vrijstelling te krijgen voor maximaal twaalf zon- en feestdagen per jaar. Er is een actieve winkeliersvereniging.

Direct beschikbaar.

Lees de volledige omschrijving

Contact

Neem contact op met ons voor meer informatie of maak een afspraak voor een bezichtiging.

Kenmerken

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verhuurd
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Winkelruimte oppervlakte
45 m²
Winkelruimte verkoopvloeroppervlakte
45 m²
Bekijk alle kenmerken

Media