0297-327145
info@mantelmakelaars.nl
Instagram
Facebook
LinkedIn
Verhuurd

Aalsmeerderweg 47 E 08 Aalsmeer

Omschrijving

Praktisch ingedeelde opslagunit met 35 m2 bedrijfsruimte op de begane grond, 35 m2 bedrijfsruimte op de eerste verdieping en 35 m2 kantoor of bedrijf op de tweede verdieping, midden in de Randstad en uitstekend bereikbaar!

Ruimte is schaars, vooral in de Randstad. Storage Center Aalsmeer biedt de perfecte oplossing. Het complex is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend, het terrein is in de nacht afgesloten met een op afstand bedienbaar toegangshek. Daarnaast is het ruim opgezet en zijn er een aantal extra parkeerplaatsen.

Unit E 08 heeft een vloeroppervlakte van 3 x 35 m2 BVO, totaal maar liefst 8 meter hoog. Overheaddeur (elektrisch) met loopdeur, elektra, verlichting, toilet en pantry op de verdieping, handig beveiligingshek voor de bereikbaarheid van storage op de verdieping. De ramen op de 2e verdieping zijn te openen.
De begane grond vloer is van gewapend beton en is geschikt voor een belasting tot 1.500 kg/m², waardoor de opslagmogelijkheden nagenoeg ongelimiteerd zijn. De verdiepingsvloeren hebben een maximale vloerbelasting van 500 kg/m2

Omgeving:
Het complex ligt zeer gunstig ten opzichte van de uitvalswegen en is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. Daarnaast is het ruim opgezet en wordt het terrein constant bewaakt. Er is voldoende parkeergelegenheid op het terrein.

Het complex ligt 1 minuut vanaf de N201 (afslag Green Park Aalsmeer) en op twee minuten vanaf de N196. De snelwegen A4, A5 en A9 liggen slechts op acht minuten rijden vanaf Storage Center Aalsmeer. Met andere woorden: de locatie is perfect te bereiken vanuit Schiphol, Amstelveen, Hoofddorp en Amsterdam.

• In een gemeenschappelijke ruimte zijn toiletten en een koffiecorner;
• Volledig gebruik van de faciliteiten;
• Kosten van elektra en water zijn voor rekening van de huurder. Gas is niet van toepassing;
• De huurprijs is € 975,- per maand exclusief BTW.

Lees de volledige omschrijving

Contact

Neem contact op met ons voor meer informatie of maak een afspraak voor een bezichtiging.

Kenmerken

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verhuurd
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bedrijfshal oppervlakte
35 m²
Bedrijfsruimte kantooroppervlakte
70 m²

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Aalsmeer B 9581
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
AMR03-B-9581
Bekijk alle kenmerken

Media