0297-327145
info@mantelmakelaars.nl
Instagram
Facebook
LinkedIn
Verkocht

Aalsmeerderweg 47 E 08 Aalsmeer

Omschrijving

Wij bieden aan een opslagunit, 35 m2 begane grond, 35 m2 verdieping en 35 m2 tweede verdieping, midden in de Randstad en uitstekend bereikbaar!

Ruimte is schaars, vooral in de Randstad. Storage Center Aalsmeer biedt de perfecte oplossing. Het complex is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend, het terrein is in de nacht afgesloten met een op afstand bedienbaar toegangshek. Daarnaast is het ruim opgezet en zijn er een aantal extra parkeerplaatsen.

Unit E 08 heeft een vloeroppervlakte van 3 x 35 m2 bvo, totaal maar liefst 8 meter hoog. Overheaddeur (elektrisch) met loopdeur, elektra, verlichting, toilet en wasbak op de begane grond, pantry op de verdieping. De ramen op de verdieping zijn te openen.
De begane grond vloer is van gewapend beton en is geschikt voor een belasting tot 1.500 kg/m², waardoor de opslagmogelijkheden nagenoeg ongelimiteerd zijn. De verdiepingsvloeren hebben een maximale vloerbelasting van 500 kg/m2

• Er zijn in een gemeenschappelijke ruimte toiletten en een koffiecorner
• Volledig gebruik van de faciliteiten

Omgeving:
Het complex ligt zeer gunstig ten opzichte van de uitvalswegen en is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. Daarnaast is het ruim opgezet en wordt het terrein constant bewaakt. Er is voldoende parkeergelegenheid op het terrein. Dankzij de gunstige prijsstelling is het ook een ideaal investeringsobject.

Het complex ligt 1 minuut vanaf de N201 (afslag Green Park Aalsmeer) en op twee minuten vanaf de N196. De snelwegen A4, A5 en A9 liggen slechts op acht minuten rijden vanaf Storage Center Aalsmeer. Met andere woorden: de locatie is perfect te bereiken vanuit Schiphol, Amstelveen, Hoofddorp en Amsterdam.

In de servicekosten worden onder andere verwerkt:
– algemene voorzieningen;
– dagelijks onderhoud;
– verzekeringen;
– administratieve lasten;
– reserveringen groot onderhoud;
– servicekosten zijn circa € 100,-/kwartaal

De koopsom is Kosten koper en exclusief BTW. Bij particuliere koop dient rekening gehouden te worden met 21% btw vermeerdering van de koopsom bovenop de overdrachtsbelasting.

Lees de volledige omschrijving

Contact

Neem contact op met ons voor meer informatie of maak een afspraak voor een bezichtiging.

Kenmerken

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bedrijfshal oppervlakte
35 m²
Bedrijfsruimte kantooroppervlakte
70 m²

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Aalsmeer B 9581
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
AMR03-B-9581
Bekijk alle kenmerken